Publicaties

ePoint zet zich in als SME (Small Medium sized Enterprise) om universitair onderzoek technisch te ondersteunen. Hieronder vindt u enkele publicaties van de RCT onderzoeken naar tele-Monitoring en personen met Dementie.

GDM Gestational Diabetes

Geen symptomen, wel riscico's. Zwangerschapsdiabetes verloopt bijna altijd zonder enig symptoom, maar kan zonder behandeling wel ernstige gevolgen hebben voor u en uw baby. Een goede opvolging en tele-monitoring van glucose waarden helpt om een goed inzicht te krijgen in het verloop van de zwangerschap.

Lees deze publicatie


Huso 2018

Dementie betekent dat je alles gaat vergeten! Het geheugen kan men vergelijken met een enorme bibliotheek waar pakketjes informatie snel worden opgeborgen en weer kunnen worden opgezocht. Helaas is deze bibliotheek beperkt en onthoudt men niet alles. Belangrijke of emotionele gebeurtenissen lijken meer gedetailleerd en beter opgeslagen.

Lees deze publicatie


Applications of Big Data Analytics

Nature-inspired radar charts als een innovatieve tool voor big data-analyse. Door de uitgebreide mogelijkheden om data te analyseren, visualiseren, voorspellingsmodellen te ontwikkelen en andere databewerkingen toe te passen, is het doel van dit boek om de lezer een goed begrip te laten krijgen van hoe Big Data kan helpen om te voorspellen en te waarschuwen.

Lees deze publicatie


ePoint.telemed-platform

In Noord-Noorwegen zijn er nog geen telemonitoringservices voor chronisch hartfalen (CHF) vastgesteld en daarom zijn er geen onderzoeken in het gebied gepubliceerd. Grote afstanden en een beperkte bevolking zijn echter de oorzaak van extra uitgaven voor ziekenhuisbezoeken. In dit artikel beschrijven we het ePoint.telemed-platform voor thuistelemonitoring van CHF-patiënten.

Lees deze publicatie


Tele-Monitoring

De aanleiding voor dit project was een systematic review van Cochrane uit 2010, die aangeeft dat het verschaffen van de toegang van patiënten met chronisch hartfalen tot telemonitoring-diensten, aanleiding geeft tot enerzijds een reductie van het aantal ziekenhuis(her)opnames en overlijdens en anderzijds een significante verbetering van de kwaliteit van leven.

Lees deze publicatie

Bedrijf

ePoint bvba
Koleneind 24, 
3930, Hamont (BE)
Mob : +32 472 20 60 00

Support

Ma-Vr 8:30u tot 17:00u
Zaterdag 8:30u tot 12:30u
Zondag gesloten

Social Media


© Copyright 2005 ~ 2021 ePoint. All Rights Reserved.                                     HOME     ONZE AANPAK     CONTACT