• Pionier in Tele-monitoring
    Specialisatie door onderzoek
    Taal en cultuur vormen geen barrières
  • Start vandaag nog met 3 maanden op proef voor slechts € 9.45
    Neem contact met ons op
    Monitor uw gewicht, bloeddruk en/of uw glucose

Hart-Monitoring

Ma-Vr 8:30u tot 17:00u
Zaterdag 8:30u tot 12:30u
Zondag Gesloten
Openingsuren

ePoint "the electronic point of care."

Altijd dicht bij jou

Voel de kalmte met toegewijde therapeutische zorg op afstand, krijg controle en focus op emotionele en fysieke welzijnsaspecten van het leven. Wij luisteren naar al jouw behoeften en begeleiden je met eenvoudige hulpmiddelen en geven de juiste ondersteuning die gebruik maakt van correcte en unieke tele-monitoringsystemen.

Bekijk de video

Randomized Controlled Trial Research

Onze oplossingen werden getest en onderzocht door verschillende universiteiten met RCT onderzoek.

GDM Gestational Diabetes

RCT

Geen symptomen, wel riscico's. Zwangerschapsdiabetes verloopt bijna altijd zonder enig symptoom, maar kan zonder behandeling wel ernstige gevolgen hebben voor u en uw baby. Een goede opvolging en tele-monitoring van glucose waarden helpt om een goed inzicht te krijgen in het verloop van de zwangerschap.

Huso 2018

"Dementie kan het vaak moeilijker maken om langetermijnherinneringen te herinneren die frustrerend kunnen zijn voor het individu dat met dementie en zijn gezin leeft. Dergelijke herinneringen kunnen echter worden geactiveerd door het gebruik van persoonsgerichte zorg en emotionele stimulatie. Deze publicatie suggereert dat SENSE-GARDEN een manier kan zijn om mensen met dementie te helpen hun levensverhalen te verkennen en hen te helpen contact te maken met hun eigen identiteit en hun geliefden."

Applications of Big Data Analytics

Nature-inspired radar charts als een innovatieve tool voor big data-analyse. Door de uitgebreide mogelijkheden om data te analyseren, visualiseren, voorspellingsmodellen te ontwikkelen en andere databewerkingen toe te passen, is het doel van dit boek om de lezer een goed begrip te laten krijgen van hoe Big Data kan helpen om te voorspellen en te waarschuwen.

ePoint.telemed-platform

RCT

In Noord-Noorwegen zijn er nog geen tele-monitoringservices voor chronisch hartfalen (CHF) vastgesteld en daarom zijn er geen onderzoeken in het gebied gepubliceerd. Grote afstanden en een beperkte bevolking zijn echter de oorzaak van extra uitgaven voor ziekenhuisbezoeken. In dit artikel beschrijven we het ePoint.telemed-platform voor thuistelemonitoring van CHF-patiënten.

Tele-Monitoring

De aanleiding voor dit project was een systematic review van Cochrane uit 2010, die aangeeft dat het verschaffen van de toegang van patiënten met chronisch hartfalen tot telemonitoring-diensten, aanleiding geeft tot enerzijds een reductie van het aantal ziekenhuis(her)opnames en overlijdens en anderzijds een significante verbetering van de kwaliteit van leven.

HIMMS Middle East

De HIMSS Challenging-app award in het Midden-Oosten inspireert wereldwijd het engagement om technologie toe te passen op de meest urgente problemen van de gezondheidszorg dit door middel van individuen, organisaties en bedrijven te erkennen die innovatieve oplossingen en nieuwe gezondheidstechnologiën gebruiken. Het is het doel om hun boeiende verhalen te laten zien en hun schitterende prestaties te belonen.