ePoint ontwerpt   originele      handige     creatieve   individuele ehealth systemen.

Aan het begin van elk project is er een probleem om op te lossen dat de patiŽnt en de formele en informele zorgverlener tevreden stelt? Hoe we de reikwijdte van het project bepalen is afhankelijk van de antwoorden op de vragen van deze belanghebbende, dit bepaalt uiteindelijk de projectstrategie.

Support en naservice zijn steeds belangrijk om het project te doen slagen.

Start van het Project
Ontwerp
Implementatie
Support & Naservice

AAL-Projecten

(Ambient Assisted Living)

De vergrijzing van de bevolking brengt veel uitdagingen met zich mee voor de kwaliteit van leven van ouderen en hun verzorgers, evenals de gevolgen voor de arbeidsmarkt. Deze uitdagingen moeten nu worden aangepakt als we ervoor willen zorgen dat we gezond, actief en onafhankelijk kunnen blijven leven naar onze oude dag.

Maar de vergrijzende bevolking vormt ook een grote kans. Met de juiste community van experts en de juiste ondersteuning kunnen we gebruikmaken van de wereld van connected technology van vandaag en oplossingen en producten creŽren die het leven van mensen nu en in de toekomst kunnen veranderen.

Ontdek hier onze AAL-projecten

These projects are funded by AAL Programme, co-funded by the European Commission and National Funding Authorities of Norway, Belgium, Romania, Portugal, poland, Switserland, Hungary, Greece and Italy.

#SENSEGARDEN IS EEN VIRTUELE TUIN VOOR PERSONEN MET DEMENTIE

De ZINTUIGEN-TUIN activeert de mensen met dementie, zowel mentaal als fysiek. Ze kunnen bijvoorbeeld fietsen of wandelen in een bekende ruimte en aanvoelen alsof ze naar huis gaan. Zulke ervaringen kunnen een effect hebben op het stimuleren van hun identiteit en helpen om een beter zelfbeeld te krijgen.

Lees verder...

HET PELOSHA-PROJECT ZAL SENIOREN VOLGEN MET SENSOREN.

Het AAL-project zal met kunstmatige intelligentie en virtuele realiteit een ??uitgebreid dienstenpakket te ontwikkelen dat oudere gebruikers helpt hun gezondheid, welzijn en onafhankelijkheid te behouden. Het is mogelijk om gepersonaliseerde configuraties aan te bieden en zo aan verschillende gebruikersituaties en -behoeften te voldoen. ePoint heeft de leiding over de visualisatie van de verzamelde gegevens aan de zorgverleners.

Lees verder...

CREňREN VAN GEPERSONALISEERDE, VIRTUELE RUIMTES VOOR MENSEN DIE LEVEN MET DEMENTIE

ePoint neemt deel aan dit Europese AAL-project om mensen met dementie opnieuw met elkaar in contact te brengen door middel van emoties. ePoint helpt om deze emoties te registreren door de ervaringen die ePoint heeft met telemonitoring.

Lees verder...

Bedrijf

ePoint bvba
Koleneind 24, 
3930, Hamont (BE)
Mob : +32 472 20 60 00

Support

Ma-Vr 8:30u tot 17:00u
Zaterdag 8:30u tot 12:30u
Zondag gesloten

Social Media


© Copyright 2005 ~ 2021 ePoint. All Rights Reserved.                                     HOME     ONZE AANPAK     CONTACT